Skype offline

Skype offline? Skype heeft een werkende internet verbinding nodig om online te komen. Check dus altijd eerst of je een internet verbinding hebt. Dit kan door bijvoorbeeld naar een random website te gaan. Wanneer dit geen probleem is weet je zeker dat je internet hebt. Je zou eventueel nog de internet verbindingssnelheid kunnen testen. Dit kan eenvoudig op: speedtest.nl. Minimaal 5 Mbps (megabits per seconde) is wel vereist om een goed gesprek te kunnen voeren. Hoe meer, hoe beter, dus hoe sneller de internet verbinding.

Skype offline

Skype kan soms offline gaan, dit heeft verschillende redenen, denk hierbij aan bijvoorbeeld dat de server storing heeft of dat er aanvallen van hackers worden uitgevoerd. Als je wilt kijken of Skype offline is kan je gebruik maken van deze pagina of deze pagina. Op de twee aangegeven pagina’s kan je zien of Skype offline is.

Skype doet het niet, maar is niet offline
Dit komt ook weleens voor, de beste manier om dit op te lossen is om Skype opnieuw te installeren. Maar probeer eerst om Skype te updaten als hier om wordt gevraagd. Of laat Skype zoeken naar de laatste Updates. Updates draaien is erg belangrijk om een systeem/programma optimaal te laten functioneren en om constant foutjes eruit te halen. Ook wordt de beveiliging verbeterd indien nodig. Heb je nog steeds last? Stel dan je vraag op het Skype forum.

Skype doet het niet op mijn Computer!?

Het kan ook zo zijn dat Skype het alleen niet op jouw computer doet. Mocht dat zo zijn raden we je aan om Skype opnieuw te installeren, als je dat hebt gedaan is de fout meestal opgelost. Download wel even de nieuwste versie van Skype van de website. Je computer wel eerst herstarten en daarna nogmaals proberen. Je computer herstarten is sowieso goed om kleine foutjes uit je systeem te halen.